सुन मेरी गोरा मान ले केहना ला दे भाँग का गोटा रे इंग्लिश- हिंदी में भजन लिरिक्स

सुन मेरी गोरा मान ले केहना ला दे भाँग का गोटा रे…..
छोड़ दे सारे कामा ने मने िलादे भाँग का लोटा रे…..

मैं न मानु बात तेरी तेरा रोज का झंझट मोटा रे…..
छोड़ के सारे कामा ने मैं चली अपने पीहर ने…..

रोज भाँग खुटवावे से कितना मने सतावे से…..
हाथ भी सूजे देख भोले पर तने तरस न आवे से…..
छोड़ी निगोड़ी भांग भोले छोड़ से मने सताने रे…..
छोड़ के सारे कामा ने मैं चली अपने पीहर ने…..

अरे गोरा इतना एथे न भांग ने निगोड़ी गोले न…..
तेरे हाथ की पिशि भाँग में आवे कितना मजा…..
मेरी है कमजोरी भांग इस्पे क्यों इतरावे रे…..
छोड़ दे सारे कामा ने मने पिलादे भाँग का लोटा रे…..

कर्म फुट गए भोले मेरे जिस दिन से मैं वियाह के आई…..
घोट घोट के भाँग तेरी रे मैं तो आधी होती आई…..
लाडू पेड़े बर्फी खाले छोड़ दे भाँग का पीना रे…..
छोड़ के सारे कामा ने मैं चली अपने पीहर ने…..

हाथ जोड़ कर कहु भोले छोड़ दे भाँग का पीना रे…..
छोड़ दे अपनी जिद ने गोरा भाँग बिना क्या जीना रे…..
अपनी तो दोनों से यारी रही का यो केहना रे…..
छोड़ के सारे कामा ने मैं चली अपने पीहर ने…..

इंग्लिश- हिंदी में भजन लिरिक्स – शिव भजन लिरिक्स

sun meree gora maan le kehana la de bhaang ka gota re…..
chhod de saare kaama ne mane pilaade bhaang ka lota re…..

main na maanu baat teree tera roj ka jhanjhat mota re…..
chhod ke saare kaama ne main chalee apane peehar ne…..

roj bhaang khutavaave se kitana mane sataave se…..
haath bhee sooje dekh bhole par tane taras na aave se…..
chhodee nigodee bhaang bhole chhod se mane sataane re…..
chhod ke saare kaama ne main chalee apane peehar ne…..

are gora itana ethe na bhaang ne nigodee gole na…..
tere haath kee pishi bhaang mein aave kitana maja…..
meree hai kamajoree bhaang ispe kyon itaraave re…..
chhod de saare kaama ne mane pilaade bhaang ka lota re…..

karm phut gae bhole mere jis din se main viyaah ke aaee…..
ghot ghot ke bhaang teree re main to aadhee hotee aaee…..
laadoo pede barphee khaale chhod de bhaang ka peena re…..
chhod ke saare kaama ne main chalee apane peehar ne…..

haath jod kar kahu bhole chhod de bhaang ka peena re…..
chhod de apanee jid ne gora bhaang bina kya jeena re…..
apanee to donon se yaaree rahee ka yo kehana re…..
chhod ke saare kaama ne main chalee apane peehar ne…..

angrezee- bhajan ke bol hindee mein | EngLish Hindi Bhajan Lyrics Collections Stories.P-page.com bhajan Lyrics – shiv bhajan liriks

1 thought on “सुन मेरी गोरा मान ले केहना ला दे भाँग का गोटा रे इंग्लिश- हिंदी में भजन लिरिक्स”

  1. Pingback: भवनों से उतर के शेरावाली आई है इंग्लिश- हिंदी में भजन लिरिक्स – stories.p-page

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *