इब के मैं खाटू जाऊ इंग्लिश- हिंदी में भजन लिरिक्स

मेरे बात ने सुन ले बाबू ना औ तेरे काबू
इब के मैं खाटू जाऊ तेरी बाता में न आऊ…
नी दूर चलाना से रे उड़े नही ालना से रे
तेरे मामा के ले जाऊ जब उलटा घर में आऊ…

जब उल्टा घर में आऊ नेया कुरता पयामा लाऊ
ना चाहिए कुरता प्यामा तेरी गेहल ही जाए मामा
कदे इस के पाशे आऊ कदे तेरे पाशे आऊ…
तने फेर घुमा के ले आऊ तने मामा के ले जाऊ

मने फ़ोन में देख्या बप्पू उड़े भारेया मेला लागे
ना मानु तेरी बात ने चाहे कितना ही अड़ ले आगे
जयपुर की जलेबी लेयाऊ तेरी गेल बेठ के खाऊ
इब के मैं खाटू जाऊ तेरी बाता में न आऊ…

न चाहिए तेरी जलेबी खाटू पक्का जाऊँगा
मेरी माँ पासी माँ रखेया से झंडा लेके जाऊँगा
बनवाले चूरमा जाके तेरी माँ ने लिया बुला के
पैदल चला सा बेटे जी सा आ जाएगा खा के
सोनू लखा भी चाले मैं उसे बुलाके लाऊ
यु आया तेरा बुलावा मालिक तेरा शुकर मनाऊ

इंग्लिश- हिंदी में भजन लिरिक्स – खाटू श्याम भजन लिरिक्स

mere baat ne sun le baaboo na au tere kaaboo
ib ke main khaatoo jaoo teree baata mein na aaoo…
dhanee door chalaana se re ude nahee paalana se re
tere maama ke le jaoo jab ulata ghar mein aaoo…

jab ulta ghar mein aaoo neya kurata payaama laoo
na chaahie kurata pyaama teree gehal hee jae maama
kade is ke paashe aaoo kade tere paashe aaoo…
tane pher ghuma ke le aaoo tane maama ke le jaoo

mane fon mein dekhya bappoo ude bhaareya mela laage
na maanu teree baat ne chaahe kitana hee ad le aage
jayapur kee jalebee leyaoo teree gel beth ke khaoo
ib ke main khaatoo jaoo teree baata mein na aaoo…

na chaahie teree jalebee khaatoo pakka jaoonga
meree maan paasee maan rakheya se jhanda leke jaoonga
banavaale choorama jaake teree maan ne liya bula ke
paidal chala sa bete jee sa aa jaega kha ke
sonoo lakha bhee chaale main use bulaake laoo
yu aaya tera bulaava maalik tera shukar manaoo

angrezee- bhajan ke bol hindee mein | inglish- hindee mein bhajan Lyrics | Bhajan Lyrics in English – Bhajan Lyrics in Hindi From Bhajan Lyrics Collections Stories.P-page.com bhajan Lyrics- – khaatoo shyaam bhajan Lyrics

2 thoughts on “इब के मैं खाटू जाऊ इंग्लिश- हिंदी में भजन लिरिक्स”

  1. Pingback: तुमसे मिलने को दिल करता है इंग्लिश- हिंदी में भजन लिरिक्स – stories.p-page

  2. Pingback: श्याम भरोसे नाव् मेरी इंग्लिश- हिंदी में भजन लिरिक्स – stories.p-page

Leave a Comment

Your email address will not be published.